Seafood On the Rocks Sweden

Våra skaldjurspaket

En fisketur på västkusten kan vara både spännande och avkopplande och äventyret slutar ju inte innan du har smakat på din fångst. För dej som inte har köket inom räckhåll har vi tagit fram fyra läckra paket med fiske, supé och även övernattning som vi erbjuder under tre av årets fyra årstider.

Vårens skaldjurspaket

Årets första paket som vi startar tidigt under våren kallar vi Skaldjurspaketet. På den 2,5 tim långa turen spanar vi efter säl, tar en fika på Vinga fyrplats och på hemvägen drar vi våra tinor som brukar vara fulla med fina nordsjökrabbor. När vi kommer i hamn kokar vi vår fångst i stora kitteln och minglar på Hamnhotellets terass. Ett par timmar senare är det dags för en läcker skaldjurssupé med säsongens alla skaldjur, vinpaket och dessert på restaurang Tullhuset på piren.

Läs mer om Skaldjurpaketet

Sommarens skaldjurspaket

På sommaren när vädret är som bäst kör vi vår exklusivt privata tur Seafood Safari On the Rocks. Skärgården är vår restaurang när vi kokar vår fångst i båten och dukar upp säsongens tre bästa skaldjur på klipporna. Bagebröd, aioli och iskallt bubbel har vi med och allt detta vankas efter ett friskt bad i västerhavet. En hel dags outdoor experience.

Läs mer om Seafood On the Rocks

Höstens skaldjurspaket

På hösten väntar alla på vårt läckra Hummerpaket. Finns väl inget som slår skandinavisk hummer om vi pratar seafood? En kort och intensiv månad, oktober, innan stormarna tar över är säsong för årets sista paket. Tre timmar är vi ute i Vinga skärgård och fika har vi med oss. Många tinor hinner vi dra innan vi har tillräckligt med svarta humrar i lådan för kok och mingel på piren. I skymningen vankas en fyrarätters hummersupé med vinpaket på restaurang Tullhuset och du sover gott på Hamnhotellet en eller två nätter.

Läs mer om Hummerpaketet

Hela säsongens skaldjurspaket

Krabbpaketet som vi kör hela vår seafood säsong april-november passar hela familjen. Efter den två timmar långa fisketuren vankas en trerätters seafood lunch på Tullhuset med krabba till förrätt och dagens fisk som huvudrätt. En Hönö öl till maten och dessutom en god dessert som avslutning.

Läs mer om Krabbpaketet

Samarbetspartners

Vi samarbetar med Restaurang Tullhuset och Hotell Trubaduren.