Skip to content

Kastor Boat Trips

Båtcharter

Privat båttur

Boka din privata båtcharter. Våra tvillingbåtar Kastor och Pollux kan hyras med skeppare för turer i skärgården hela året. 

Vi skräddarsyr din båttur i vår vackra skärgård från en timme till en hel dag. Med eller utan picnic, restaurang, hotell. Du väljer start och mål. 

Kastor_BoatTrips-29- Photo Cred Martin Wikestad

Foto: Martin Wikestad | Ampit Media

PRIS

Från SEK 2 000 /tim

LÄNGD

Skärddarsys efter dina behov

SÄSONG

Hela året

PASSAGERARE

Kastor och Pollux har plats för 8-11 pax vardera. 

Stora grupper <100 pax med hjälp av våra kollegors moderna båtar. Vänligen kontakta oss med formuläret nedan eller e-post.

INFORMATION

Kanske vill du bli hämtad i city. Med båt eller taxi. Restaurangbesök efter turen. En bra hotellnatt före och efter. Vi skräddarsyr din drömtur efter dina önskemål. 

Vi har fiskeutrustning, regnkläder, varma jackor och flytvästar i alla storlekar. Alla passagerare är försäkrade i Bohusläns Allmänna Sjöförsäkring.

TRANSFER

Upphämtning med Kastor i City, Långedrag, Hjuvik m.m. Lokal buss eller förbeställd taxi. 

Förfrågan

Båtcharter

På tu man hand

Överraska din partner med en alldeles egen tur i Vinga skärgård. Lite fiske, kanske ett bad och absolut en räkmacka med bubbel till lunch. Kontakta oss för bokning.

Seafood On The Rocks

Fiska, bada och koka sommarens skaldjur på klipporna i vår vackra skärgård. En privat tur för dig som älskar skaldjur och salta bad. Jun-Aug.