Kastor sälsafari

SÄLSAFARI

Sightseeing 1 tim

Sälsafari i Göteborgs skärgård för hela familjen. Detta är är turen för dej som vill fånga dagen och uppleva en liten bit av vår vackra skärgård. Endast en timme lång och händelserik. Stor chans att se säl!

Sälar är jägare och större delen av dagen används för att leta mat, fisk och skaldjur. Mätta och belåtna hittar vi dom ofta på små låga klippor där dom ligger och smälter maten. Dom lever i kolonier och håller sej oftast till några få platser inom ett begränsat område. När maten är slut på en plats prövar dom lyckan någon annan stans och ibland är dom utom räckhåll för en timmes båttur. 

Under våren när ungarna är nyfödda är sälarna skygga och vi väntar till juni månad med vår sälsafari. I april och maj är du istället välkommen på vår Lilla skärgårdstur med hygglig chans att se en säl. 

Seal safari Gothenburg
Sälsafari Göteborg

Foto: Janina Pulvermüller | Herzblutfotografie

PRIS

SEK 150 Vuxna

SEK 100 Barn <16år (gratis <1 år)

LÄNGD

1 tim

SÄSONG

Juni till Oktober

PASSAGERARE

Passar alla åldrar

Min 4 pax

Båten har plats för 12 pax

Grupper <100 pax se Stora grupper eller kontakta oss

INFORMATION

Vi har regnkläder och flytvästar i alla storlekar.

Alla passagerare är försäkrade i Bohusläns Allmänna Sjöförsäkring. 

TRANSFER TILL HÖNÖ

Direktbuss 291 från NET till Hönö Klåva eller buss RÖD från Centralstationen till Lilla Varholmen, ta sedan Öckeröfärjan till Hönö Färjeläge och buss 291 till Hönö Klåva.

Gå tvärs över gatan och 100m till båten som ligger i hamnen vid Hotell Trubaduren.

Sök resa och köp bussbiljett i Västtrafiks app ToGo.

Vi anlitar Eddies taxi. Vänligen kontakta oss.

Skaldjurspaket

Ta med dina goda vänner och kom ut till oss i vår för krabbfiske, två sköna hotellnätter och ät en magnifik skaldjurssupé.

Seafood On The Rocks

Fiska, bada och koka sommarens skaldjur på klipporna i vår vackra skärgård. En tur för dig som älskar skaldjur och salta bad.